matomo

Sommertilbud - Spar :penger + gratis OVPN-t-skjorte når du kjøper abonnement for tre år
Frakoblet

OVPN rekrutterer Kristian Bremberg

David Wibergh, om Kunngjøringer

I dag har jeg gleden av å kunngjøre at OVPN har fått et stjernetilskudd! Kristian Bremberg har begynt å jobbe i OVPN.

Jeg er utrolig fornøyd med at Kristian har begynt å jobbe i OVPN Integritet AB, siden Kristian er utrolig kunnskapsrik om alt som har med sikkerhet å gjøre og virkelig brenner for integritet. Kristian vil forbedre tjenestene våre betraktelig og vil også kunne sikre at vi kan håndtere supportsaker raskere.

Kristian er ansvarlig for serverne i vårt datasenter i Malmö. Han sørger for at vi opprettholder den fysiske sikkerheten vi lover, og at vi er lett tilgjengelige hvis vi trenger å oppgradere infrastrukturen vår med flere servere.

I tillegg jobber Kristian også med å styrke sikkerheten på nettstedet vårt og finne måter å opprettholde et enda høyere nivå av driftssikkerhet på alle tjenestene OVPN tilbyr.

"Jeg er en glad, entusiastisk og lidenskapelig fyr som har interesse for data og IT. Jeg har vært aktiv i forskjellige personvern- og sikkerhetsprosjekter i et par år nå, og jeg er veldig glad for å kunne hjelpe OVPN med å bli bedre.

Mitt ansvar vil bestå av supportsaker, driftsovervåking og noe ansvar for sikkerhet. Fordi kompetansen min stort sett er teknisk, betyr det at fokuset mitt vil være der.

Jeg er drevet av ideen om at hver enkelt person har rett til anonymitet og personvern på Internett, og jeg vil gjøre mitt ytterste for å forsvare den retten."- Kristian Bremberg

Da Kristian ble ansatt, signerte han også en taushetsavtale. For å fortsette å opptre så transparent som mulig, har vi besluttet å publisere konfidensialitetsavtalen å vise hvilke krav som stilles når du arbeider med OVPN.

Kontakt Kristian via e-post (kristian@ovpn.com) hvis du har noen tanker.

David Wibergh